style brick road: Ruby Red Shoes.

Sunday, 17 November 2013

Ruby Red Shoes.

Crvena boja – veže me uz mnoge stvari. Prve crvene hlače na koje sam kao pravi utomljeni ekscentrik morao čekati do svoje 17-e (kad sam napokon samostalno išao u Graz u shopping), outfit s prvog rođendana zbog kojeg su me zvali ‘mali Gibboni’ bio je prepun crvenog kariranog (hint: karirana kravatica :3), ali i još jedan element koji mi je poslužio kao inspiracija za moje viđenje crvene u današnjem raspoloženju.

Tete iz Kamenskog napravile su šal u krvavo crvenoj za nadolazeći Dreft Fashion Week Zagreb (LINK), a ja sam izveo svoje viđenje moderne muške verzije Dorothy i Tota iz omiljenog mi dječjeg filma ‘Čarobnjak iz Oza’. Dorothyne crvene cipelice ono su što ću uvijek pamtiti – šljokaste, boje rubina i čarobne. Ponekad pomislim i da su moje čarobne pa – čisto da probam – kucnem njima dva puta da vidim hoće li se nešto magično dogoditi. Moj najdraži (i jedini) pesonja Indy dobro je došao kao bijela verzija Tota – premda nije prave boje ipak je moj najbolji prijatelj i suputnik u životnim avanturama.

Zahvaljujući Fashion Weeku Zagreb (#dfwz) i njihovom glavnom sponzoru Dreftu (#dreft) imam priliku kroz ovaj natječaj ‘London red’ osvojiti put u (tko bi rekao?!) omiljeni mi London zajedno s još jednom kolegicom blogericom pa se nadam da ćete lajkati/shareati/komentirati fotku koja izlazi sutra na Dreftovom facebook pageu i podržati moju viziju crvene u 21. stoljeću. Nadam se da ću stvarno i dobiti nagradu kao dio promotivne kampanje Drefta kao glavnog sponzora Dreft Fashion Weeka Zagreb S/S 2014 koji počinje sad u srijedu.

PS. Škicnite i video s tetama iz Kamenskog – prave žene ratnice, definitivno su inspirirale moj polu-rad(t)nički outfit! Ipak se borim za put u London :3

Toto & Dorothy < 3

Hvala tete iz Kamenskog za inspiraciju :*

PPS. Ispričajte moje užasne crne šljive ispod oka aka ogromne podočnjake - ne, nitko me nije zatukao već je cjelonoćno učenje ipak čini svoje ;) I da, jednako ignorirajte ispucale usnice - vidi se da me nedostatak vremena dotukao u svakom pogledu! #nabavilabello

xx d.