style brick road: retrograde.

Friday, 24 May 2013

retrograde.


Istovremeno dosađen svime i prezauzet stvarima koje moram raditi - paradoks koji trenutno predstavlja moj život. Svaki dan čini se kao samo jedan dan manje prije ljeta, a svaki jednako postaje sve više siv, sve tužniji i sve dosadniji. Nemojte me krivo shvatiti, obožavam što radim i koliko sam prilika dobio u posljednje vrijeme, a i apsolutno sam zahvalan na svim stvarima koje su mi se dogodile, ali jednostavno taj je-ne-sais-quoi osjećaj obuzima moj um/mozak/kajgod je to u glavi. Kao da me vuče i privlači London, da tamo živim, radim i studiram. Ali eto, još samo 15 mjeseci i to će postati moja realnost.

I iskreno, ne mogu dočekati taj trenutak da se dogodi.Bored with everything & having so much to do - a paradox that currently presents my life. Each day seems like one day less before the summer, and each day is getting grayer, sadder & more boring. Don't get me wrong, I love what I do & how many chances I got these last few months, and I'm absolutely grateful for everything, but that je-ne-sais-quoi feeling has just been in mind. I really want to go to London, to live, to work & to study. But hey, I need to wait 15 more months and it will be my reality. 

And honestly, I can't wait for that to happen.


asics sneakers // lucija vrcić (LINK) backpack // zara jacket // h&m hoodie & jeans // vintage paul&shark polo shirt // toywatch watch

xxx

D.

7 comments:

 1. Dino, da li to znaci da se za 15 meseci selis u London? :(

  ReplyDelete
 2. I da, lep si <3

  ReplyDelete
 3. kak to ideš u ldn?
  nekaj prek faksa il sam tak jer ti se ide?
  inače, london je najljepši grad na svijetu.i, po meni, ima najinspirativniji streetstyle.uklopio bi se totalno.:D

  ReplyDelete
 4. @anon1: da, da. odoh! ali ima još vremena puuuno :)/:(

  @anon2: idem studirati, na London College of Fashion i hvala na komplimentu! :D

  ReplyDelete
 5. Znam da ce ovo biti precudno, ali bas sinoc sam sanjala da sam krenula u London, i srela tebe u avionu, prisla ti, i ispricala kako znam za tebe, da te obozavam kao i tvoj blog, i bila presrecna jer se ispostavilo da cemo ti i ja biti cimeri u Londonu! o.O Nisam mogla da poverujem svojim ocima kada sam videla ovaj post! Jeste da je malo creepy, ali je istina! :D

  ReplyDelete
 6. Ti si definitivno prva osoba na koju bih pomislila kad bi mi netko spomenuo Hrvata na LCF. :)
  Želim ti svu sreću tamo, London je kao stvoren za mlade ljude poput tebe.
  Šteta je što ćeš otići iz Hratske, ali sumnjam da ovdje možeš dobiti upola dobru naobrazbu kao na LCF-u. Nadam se da ćeš se ipak jednom vratiti i svojim jedinstvenim stylingom uljepšavati Zagreb. :)

  ReplyDelete
 7. @anon3: priznajem, freaky je, ali istovremeno i ogroman kompliment. :D

  @anon4: vau, ogroman kompliment, hvala ti. :) idem tamo jer želim stvarno naučiti nešto o modi. :)

  ReplyDelete

please don't spam, it's so 2010