style brick road: throwback shadow.

Monday, 15 April 2013

throwback shadow.


Nekako se s nostalgijom prisjećam onih 'starih' retro dana kad sam bio uvjeren kako je oversized blejzer pravi #fashionstatement! U posljednje se vrijeme osjećam kao 'stari prdac' i jedan od onih koji su prekul da bi nosili ludu modu, a zapravo to nisam. Jednostavno nemam vremena kojeg sam imao prije, a sadržaj ormara raste bez da imalo stanem i pregledam što točno u njemu imam (znam, nije pohvalno - jednostavno se ne znam odvojiti od stvari). Iz tog razloga kombinacija zvana tshirt-traperice-tenisice-beanie postaje mi svakodnevna, a zapravo je apsolutno tipična za hipstersvijet (nemam ništa protiv, dapače!)

Tako sam se ovim outfitom odlučio vratiti u te retro dane, kombinirajući proljetne i jesenske komade za ovo prijelazno sunčano-ali-ne-i-toplo vrijeme i ponovno (pokušati) ispričati tu priču osamdesetih. Za dobra stara vremena. :P Znam da outfit izgleda pomalo nespretan, pomalo beskućnički, i previše u smjeru 80-ih, ali hej - barem nisam koristio neon! Najbitnija stvar je ipak to što sam se osjećao sretno i zadovoljno, prisjećajući se svoje retro-oversized faze. :)
_______________________

I kinda miss those 'old' retro days, when I thought that oversized blazer is #fashionstatement! Nowadays, I'm feeling like those 'old farts' that think how they're too cool to go crazy, but I'm actually not. I just don't have the time I had before, and the t-shirt-jeans-sneakers-beanie combo is my go-to outfit, but it really is as standard as it gets in hipster world (nhf!).

I just decided to go back to one of those retro days, combining spring & autumn pieces for this 'transitional' sunny-but-not-so-warm weather. I know it looks disheveled, a bit homeless-y, and too 80's but hey - at least I didn't use neon! The most important thing is - I felt happy and joyous, remembering those retro-oversized days. :)vintage blazer & sunglasses// h&m sweater // asos trousers // minelli shoes // mucca mucca bag // disney watch 

xs

D.

5 comments:

 1. Dinoooo <3<3<3
  Aaa...predobroo!!

  ReplyDelete
 2. frizura i naočale su mi najbolje :)
  K.

  ReplyDelete
 3. Sve je više nego odlično, baš inspiriraš!
  Iako su mokasinke užasne, ali sve ostalo te ispričava! :)

  ReplyDelete

please don't spam, it's so 2010