style brick road: instead of sleeping.

Saturday, 27 April 2013

instead of sleeping.


Kao što ste mogli vidjeti OVDJE, u srijedu sam posjetio Graz i stvarno se odlično proveo. Napokon sam vidio drugu stranu cijelog grada - njegovu dušu i kulturu (Graz je bio europski grad kulture 2003.) Btw sutra ću napisati i objaviti post o nekim mjestima u Grazu koja su mi se svidjela i sl.

Kad sam počeo se spremati za put, znao sam da trebam složiti slojevit outfit jer zaista nikad ne znate s vremenom, a također sam htio neki ugodan i pomalo sportski outfit jer sam znao da ću hodati okolo i naokolo cijeli dan. Tako se ovaj moj novi par Asics tenisica činio idealnim rješenjem, a zmiksan s jednostavnošću ostatka outfita sve skupa mi je bio dobar balans ugodnog i stylish (barem u mojim očima !!).
___________________________

As you could see HERE, I went to Graz on Wednesday, and had a real blast. I finally got to see the spirit & culture of the whole city (I'll write a small piece about what I saw, where I ate etc. tomorrow), and not only the shopping part.

When I started to get ready for the trip, I knew I needed to have many layers to my outfit because you never really know the weather, and also wanted something comfy & a bit sporty just because I knew I'll be walking around the whole day. This new pair of Asics were ideal for this occasion, and mixed with the simplicity of the rest of the outfit I found it a nice balance between comfy & stylish (just in my opinion !!).

ebay beanie & golden bracelet // h&;m jeans, sweater & tee // asics sneakers // accessoires sunglasses // daniel wellington watch // asos backpack // thrifted silk bomber jacket

xs

D.

4 comments:

 1. lijepe fotografije i slažem se, slojevito odjevanje je najpraktičnije, osobito kad se putuje, a ujedno i pruža dosta mogućnosti za izražavanje.

  ReplyDelete
 2. malo je ljudi vidilo tu drugu stranu koja nije shopping. lijepe fotkice, nadam se da si se fino proveo :*

  ReplyDelete
 3. Graz je bio europski grad kulture prije 10 godina, točnije 2003.
  Dakle: prije isticanja vlastite kultiviranosti, barem malo proguglati.

  ReplyDelete
 4. @anon Hvala na upozorenju, ne znam kako mi se omaklo :S Odmah ću ispraviti ! ;)

  ReplyDelete

please don't spam, it's so 2010