style brick road: IN LOVE. agi&sam X topman

Sunday, 28 April 2013

IN LOVE. agi&sam X topman


Britanski dinamični duo zvan Agi&Sam (agiandsam.com) one of my favourite menswear designers btw!) surađivao je s odličnim Topmanom i ne mogu prestati voljeti gotov rezultat !! Kolekcija izgleda kao savršen balans između high-end i high-street mode, a kombinira printeve, trendove, ali i klasične komade. Volio bih imati apsolutno svaki komad u svojem ormaru tako da se nadam da ću i ugrabiti koji jer cijene neće biti previsoke (na umu mi je košulja u printu sova i 2 predivna printana odijela).

Kolekcija će biti dostupna od 16. svibnja !!
_______________________

A british dynamic fashion duo called Agi&Sam (agiandsam.com) just collaborated with the fabulous Topman, and I cannot stop loving the outcome ! The collection seems like the perfect balance between high-end & high-street fashion combining prints, trends, and classic pieces. I would absolutely love to have any, AND I MEAN ANY piece from the collection so I hope I'll be able to order one or two (I have my eye on the owl shirt, and those 2 printed suits).

The collection is out on May 16th !!!
PS. oprostite na konstantnom odgađanju mini putopisa iz Graza, ali obećajem da ću ga uploadati sutra ili možda čak večeras !!
___________________________

PS. sorry for constantly postponing my Graz travel post, but I'll publish it tomorrow, or even tonight !!!

xs

D.

3 comments:

 1. Ljupka te spominje imenom i prezimenom u komentaru svog zadnjeg posta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I što da ja kažem na to ? :( meni je samo smiješno kako ona misli da ja donosim tako velike odluke o tome tko će u magazin, a tko ne ! Druga stvar je da se u novom brojy govori o trapericama, a nisam znao da ih ona nosi pa ne znam po kojoj logici bi trebali odabrati nju. Ja sam samo žalostan jer ne znam čemu sve te ružne riječi i laži...

   Delete
 2. Dragi Dino,

  na tvoj blog sam prvi put došla nakon što sam vidjela Ljupkin "ljupki" komentar. Mišljenja sam da si prefin i previše pokušavaš biti ok sa svima, što je, s jedne strane divna karakteristika,a s druge strane pozivnica za iskompleksirane ljude da svoje nezadovoljstvo maskiraju spuštajući druge. Pogledala sam tvoje tutoriale, prošvrljala po postovima i činiš se simpa, zauzmi se za sebe i ne daj da te tuđa zloba nervira!

  ReplyDelete

please don't spam, it's so 2010