style brick road: every day the same dream.

Wednesday, 10 April 2013

every day the same dream.


Ne mogu se nikako opravdati, ali ovo se čini kao moj svakodnevni outfit u ovom prijelaznom razdoblju - par traperica, košulja + majica mix i beanie kapa na glavi. Variram između različitih tipova sunčanih naočala i boja kapa, ali mi je ovo najpraktičniji outfit koji se može prilagoditi mojoj cijelodnevnoj ruti - faks, posao, trčanje naokolo i poneka kava između. 

Znam da sam možda dosadan svojim modnim odabirima u posljednje vrijeme, ali zaista odražavaju moje trenutne osjećaje. ALI, ono što me jako trenutno veseli su moja nova kosa i obrve (Puno hvala Ireni i frizerskom salonu Topstil! :D) ! ˆ.ˆ Zaista su mi prirasli i lako i ih je kombinirati! :
__________________________

I really cannot justify myself but this seems like my everyday outfit right now - a pair of jeans, a tee + shirt mix, and a beanie. I vary between different shapes of  sunglasses, and colours of beanies, but this seems quite a perfect outfit that can transfer me through the whole day - college, work, running around, and a coffee in between.

I know I may be boring with my fashion lately, but that's how I feel now. BUT, I cannot express how happy I am with my new hair & eyebrows (Thank You Irena & Topstil! :D) ! ˆ.ˆ They really grew on me! 

h&m shirt, jacket & shoes // asos jeans // dr. martens bag // ebay beanie // jeepers peepers sunglasses // zara tee // Daniel Wellington (LINK) watch

ps. Idem u Pariz za 2 tjedna!! :D // ps. I'm going to Paris in 2 weeks!! :DD

xs

D.

9 comments:

 1. Od tolike robe u ormaru da nemaš nijedne normalne traperice...ili preuske ili sad ove preširoke, daj si kupi jedne normalne :)

  ReplyDelete
 2. @anon - možda moj i tvoj pojam normalnog nije isti! :P

  ReplyDelete
 3. super cipele!

  ReplyDelete
 4. Možda nam pojam normalnog i nije isti, ali meni se više čini da se ti više trudiš biti "luđak" nego što to zapravo jesi...just be yourself and don't try too hard, inače sve skupa djeluje malo fejk ;)
  Al i dalje te rado čitam, bez obzira na sve, pa ne uzimaj ovu kritiku previše k srcu :)

  ReplyDelete
 5. @anon - drago mi je da čitaš i ne uzimam kritiku previše k srcu, ali imam potrebu odgovoriti na komentare koji me zaintrigiraju. :) Ne fejkam niti se trudim biti luđak, odjeću u kojoj se fotkam imam ormaru jer mi je lijepa i odijevam se za sebe, a ne za druge. da se odijevam za druge onda ne bih izgledao ni približno ovako! :)

  ReplyDelete
 6. ps. smiješno mi je kaj ovo smatraš 'ludim', ovo mi je toliko dosadno da sam trebao preispitivati sam sebe trebam li uopće staviti na blog. :D

  ReplyDelete
 7. Ne smatram ovo ludim nego govorim općenito, jer često u postovima spominješ kako si luđak ili izgledaš kao luđak pa mi to djeluje malo isforsirano i samim time fejk.

  ReplyDelete
 8. a dobro, I agree to disagree jer ne želim ulaziti u neke duboke rasprave ako vidim da se ne slažemo. U svakom slučaju, drago mi je da pratiš! :)

  ReplyDelete
 9. ps. tkogod me poznaje zna da se odijevam na isti način oduvijek, ali razumijem da se nekome to može činiti fejk.

  ReplyDelete

please don't spam, it's so 2010