style brick road: lamutica.

Friday, 1 February 2013

lamutica.


O Sonji Lamut i njezinom dizajnu već sam pisao OVDJE i OVDJE, a u međuvremenu smo surađivali i ona mi je postala zaista drga prijateljica, prijateljica s kojom sanjarim o skupim torbama i različitim neostvarenim željama. 

Kao što sam pisao, u njezine sam se veste/jakne/majice s oversized rukavima (takozvane Lamutice) u potpunosti zaljubio. No iz raznoraznih razloga nikako se nismo mogli dogovoriti da se nađemo i napravimo jednu mušku!

Sonja se nije baš bavila muškom odjećom, ali sam prezadovoljan izgledom svoje nove najdraže zimsko-jesenske veste i proljetne jakne (da, multifunkcionalna je!). Kroj je prilagodila muškom tijelu i zapravo pokazala koliko je Lamutica nosiva u različitim oblicima, ali i koliko je Sonja talentirana.

Bravo Sonja, jedva čekam tvoju novu kolekciju! :****

p.s. oprostite na hrpi fotkica, ali smo mama i ja bili dobre volje pa sam baš sretan kako su ispale.
____________

I already wrote about Sonja Lamut HERE & HERE, and in the mean time she became my good friend, a friend with who I share my wishes and dreams.

And as I mentioned in the former posts about Sonja, I absolutely fell in love with her past collection, and started to wish about one of her oversized sweaters/jackets/jumpers with voluminous sleeves (so called Lamutica). But somehow we haven't get together and made a deal.

Sonja really isn't a menswear designer, but I absolutely amazed how she adapted the cut of the piece for a male body. I can't express how much I adore my new favourite autumn-winter sweater / spring jacket (yes, it's multifunctional!). It's just a proof how talented Sonja is, and how wearable the Lamutica is.

Well done Sonja, can't wait to see your new collection! :***

p.s. I'm sorry for this much photos but my mom and I were in a good mood so the photos turned out great. :)


SOEL by Sonja Lamut sweater (LINK/ h&m jeans / supra hi-tops / toywatch watch / asos bracelet


xs

D.