style brick road: long time, no c.

Monday, 2 July 2012

long time, no c.

ciaos!

sorry na ne-postanju, ali imao sam nekih obaveza (unatoč tome što sam sveeee ispite riješio!). A i iskreno, dobro mi je došlo malo odmora/godišnjeg od bloga. Neke su se stvarčice izdogađale koje su promijenile moje gledanje na cijelo bloganje tako da mi je trebalo nekoliko dana da posložim sve u svojoj glavi i donesem neke odluke, a u konačnosti da odredim i smjer u kojem će se moj život dalje kretati. :)

I tako su odluke donesene, mjere su poduzete i nastavljam s bloganjem...

A drugi faktor zbog kojeg sam se malo ulijenio su vrućine kojemi ne dopupštaju preveliku kreativnost što se tiče odijevanja... Nisam jedan od onih blogera koji se odijevaju i fotografiraju samo za blog, a u tim kombinacijama nigdje ne idu. To mi nikada nije imalo smisla jer ovo smatram svojim dnevnikom, a koja je poanta dnevnika, ako u njemu 'lažeš'?!

Ispod su fotkice od današnjeg outfita u kojem sam obavio par stvari i došao ravno doma (jer inače ne izlazim iz kuće prije 6, pola 7).

hiii!

I'm sorry for not posting, but I really had a lot of things to do (despite passing all college exams!). And honestly, I really enjoyed a little break from my blogging life. :P Some things happened which greatly influenced my life so I needed some time to stop and think about it all. But now I had my free time, and I'm back. And I'm stronger than ever (JK!).

The other thing which emphasized my laziness is the heat, and the high temperatures. I'm really not one of those bloggers who put on clothes just to take pictures. I find that really poor because I think of my blog as my diary, and there's no point in 'lying' in a diary.

shorts. blend // bag&tee. h&m + DIY // watch. louis pion // shoes. aldo // sunglasses. accessoires

xs

D.

2 comments:

 1. super su fotke! bas izgledaju kao da su fotkene s nekim treš analognim foticem iz 94 <3 (imam ja jedne slicne na blogu rpije dva ljeta <3)
  cipelice su divne šteta što žuljaju :/ crno i ljeto uh. neki dan sam imala crnu haljinu i umrla sam živa od vrucine..

  ReplyDelete
  Replies
  1. prestale su žuljati nakon 3. nošenja. ˆˆ a ova crna je skroz pamučna pa je nakako još i solidno držala toplinu. :)

   Delete

please don't spam, it's so 2010