style brick road: country song.

Saturday, 28 April 2012

country song.

hej!


Ja inače ne radim ovakve tipove postova, ali kada sam vidio ove fotografije morao sam ovo podijeliti s Vama. Savršenstvo. Ljepota. Moda. WOW.

Hi!

I usually don't do this kind of posts, but when I saw this photos I knew I must share them with you. Perfection. Beauty. Fashion. WOW.

Country Song

 Vogue Korea uvijek radi savršene editorijale i najbolje kombinira različite dizajnere, komade, printeve i stilove... Žao mi je što nigdje u Hrvatskoj ne mogu naći za kupiti brojeve Vogue Koree. Nadam se da će u Parizu biti za kupiti primjerak tako da mogu uživati u ovoj ljepoti bilo kada. Iskreno, ovo je najbolji editorijal koji sam ikad vidio. Najbolji. NAJBOLJI.


Vogue Korea always does this perfect & dreamy editorials, and they're also the best in combining different designers, pieces, prints, and styles. I'm really sorry for not being able to buy any of their issues in Zagreb, but I hope I'll get a chance to buy it in Paris.
And honestly, this one (named 'Country Song') is the best editorial I've EVER seen. Best. EVER.

xs

D.

photo credits. style.co.kr

4 comments:

 1. Fakat je jako drugačiji i jako jako fora! da ne spominjem odlične komade odjeće... mješavina mi je gejša spike s primjesom amiša (kapice). totalno inovativno! Ilina

  ReplyDelete
 2. pre babski za moj ukus. :) ja još uvijek volim avangardno nastrojene.

  ReplyDelete
 3. Predobar post! Ima divne odece, jeste da bih ja to malo na drugaciji nacin iskombinovala, ali svak svoje:)
  Svidja mi se njegov stil:)

  ReplyDelete

please don't spam, it's so 2010