style brick road: living life like I'm in a dream, I know I've got a big ego. I really don't know why it's such a big deal, though! :D

Sunday, 25 March 2012

living life like I'm in a dream, I know I've got a big ego. I really don't know why it's such a big deal, though! :D

hajhajhaaaj!

Eto toliko je klišej, ali sretan mi rođendaaan! Izrazito volim rođendane (svoje i tuđe ˆˆ) tako da uvijek jedva dočekam. Pokloni su mi fakat sekundarni, više volim ono kad se netko za koga ne bi očekivao, sjeti čestitati rođendan iako nije vidio na fejsu. :D Baš ugodno iznenadi.

Sinoć smo nas par wannabe fešnista dočekali moj ročkas u bircu gdje su kokteli bili 50% sniženi (treš na najače). Popili smo Kamikaze za 5 kn (xD) u ponoć, dovršili Zombije i otišli na busić (a neki i na party :P). Bilo je baš simpa, opušteno i sWatko. Nakon ovih napornih (znam, smješno zvuči, ali fkt napornih) dana fashion.hra (na kojem sa volontirao) i cro-a-portera (na kojem sam nosio reviju i 'bio bloger'), mogu zadovoljno reći kako sam upoznao jako jako drage nove ljude- Saru aka 'hangover chic' (koja je dokazala da first impression itekako može biti pogrešan), Stylissime duo (predivne Karla i Anđela te njihove ništa manje lijepe frendice su jedne od dražih i prizemnijih osoba koje sam upoznao), a i pobliže upoznao neke druge (styleandcoffee Leu i Tinu koje su isto prekrasne i drage)... Ugl. isplatilo se truditi se jer ovakva poznanstva i prijateljstva ispadnu zaista lijepa i poučna. :)

Eto, ostavljam Vas fotkicama svojih outfita i atmosfere s ova tri dana (na prvom sam nosio reviju, tako da nažalost nisam bio u publici u Laubi :( ). 

Enjoy...

DAY 0

DAY 1


 trench. shs
shirt. shs
belt. zara
trousers. self clothing
watch. toywatch
shoes. h&m
socks. h&m
eyeglasses. ray-ban

DAY 2 blazer. zara
vest. shs
shirt. h&m
belt. h&m
black jeans. h&m
shoes. zara
socks. h&m
bow-tie. h&m kids

DAY 3

blazer. h&m
shirt. h&m
jeans. h&m
braces. ebay
socks. h&m
shoes. zara
hat. zara
bag. c&a
eyeglasses. ray-ban
bow-tie. Jean & James

atmosphere...

sutra fotke top revije & prijevod ovog posta! :D // tomorrow my fav runway looks and the translation of this post! ˆˆ

xs

D.

p.s. hvala ani k. (psychocouture) na svim predivnim fotkicama! :***